Selecteer een pagina

AAA wint de aanbesteding Brede Maatschappelijke Voorziening Spaubeek.

Wij ontwerpen een multifunctionele accommodatie met Basisschool, diverse Verenigingen, een Multifunctioneel Centrum, Gezondheidscentrum en overige organisaties. De samenwerking met zo’n groot aantal partners vormt een uitdaging maar biedt juist ook kansen voor dubbelgebruik en synergie. De BMV zal zo als centrum van activiteiten een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame leefbaarheid van Spaubeek.

 

Een Brede Maatschappelijke Voorziening draagt eraan bij dat elke organisatie ‘samen beter presteert dan alleen’. ARCHITECTENZAAK heeft ruimschoots ervaring met het ontwerpen van deze accommodaties zoals  de MFA Safari te Maarssen, AQUARIJN in Alphen aan den Rijn en de BMV Molenberg in Heerlen.

De markt verandert voortdurend. Binnen een goede BMV worden alle partners  sterker door onderlinge samenwerking en worden gebruiksmogelijkheden vergroot door slim dubbelgebruik; zeer belangrijk in een tijd van snelle veranderingen. Tevens is er veel aandacht voor duurzaamheid en gebruiksflexibiliteit door de introductie van ‘Slimbouwen’ waardoor een toekomstbestendige BMV ontstaat. Het ontwerp voor BMV Spaubeek zal in het voorjaar 2018 gereed zijn waarna we u graag verder informeren.

In deze dynamische markt veranderen wij voortdurend mee. ARCHITECTENZAAK heeft recent een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Ons nieuwe logo past nog beter bij onze identiteit en met onze nieuwe website presenteren wij vol trots een portefeuille met uiteenlopende en hoogwaardige architectuur.

De komende tijd zal AAA zich verder blijven ontwikkelen. Via onze nieuwe website en nieuwsbrieven houden wij u hierover graag op de hoogte