Selecteer een pagina

Sinds de oprichting van ARCHITECTENZAAK in 2011 hebben onze opdrachtgevers ons geholpen om onze opvattingen over architectuur te vormen. Goede architectuur begint namelijk met een heldere analyse. Onze architectuur zoekt liever naar de relevantie van opgave en plek, in plaats van spektakel na te streven. Juist deze ontwerp houding leidt tot bijzondere en niet voor de hand liggende ontwerpen omdat juist iedere opgave ook weer uniek is.

Ons bureau heeft zo inmiddels een breed portfolio opgebouwd, vele gebouwen zijn in aanbouw of in ontwikkelin. Wij hebben dan ook het genoegen u hierbij onze derde publicatie [RELEVANT] te presenteren. Klik hier voor een inkijkexemplaar.

RELEVANT is het derde boek uit een reeks van 3. ‘De aanwezigheid van ARCHITECTUUR’ is het eerste boek dat ARCHITECTENZAAK gepubliceerd heeft. Klik hier voor een inkijkexemplaar van dit eerste boek uit 2013.