Selecteer een pagina

Team ARCHITECTENZAAK wenst u een architectonisch 2022:

BMV Spaubeek, daklichten

In de huidige complexe maatschappij is het van belang om het ruimtelijke en sociale domein te verbinden. In het bijzonder voor multifunctionele gebouwen die een breed aanbod aan maatschappelijke voorzieningen hebben. Dit geeft nieuwe kansen door het kunnen delen van het gebouw, middelen en activiteiten. Dé investering in duurzame continuïteit van onderwijs & kinderopvang, sport & cultuur, wonen, jeugd & oudervoorzieningen en de vitaliteit. In deze nieuwsbrief kijken wij graag met 3 van onze actuele multifunctionele projecten vooruit naar een architectonisch 2022.

BMV Spaubeek | 3.600 m2 bvo
Gemeente Beek | Jongen Bouwpartners
Integraal Kindcentrum | Sporthal | Verenigingszaal | Huisartsenpraktijk | Fysiopraktijk | diverse verenigingen o.a. Voetbal, Scouting en Schutterij | Horeca

In januari wordt de BMV geopend door Burgemeester mw. van Basten en wethouder Schwillens. 11 januari is de nieuwe naam van het Kindcentrum onthuld: Eigen-Wijs.

Open Club Klimmen | 2.650 m2 bvo
Gemeente Voerendaal | RO Groep
Integraal Kindcentrum | Sporthal | Bibliotheek | diverse verenigingen o.a. Voetbal en Tennis | diverse maatschappelijke functies o.a. Cicero, Meander, Burgerij, Fysiopraktijk en Puur Jong

ARCHITECTENZAAK levert medio februari het Definitief Ontwerp op voor Open Club Klimmen, als een levendig dorpsplein met ruimtelijke en sociale cohesie en ontmoetingen tussen de verschillende gebruikers. Voor meer informatie lees de column van Mark Feron in het OnderOns van december 2021

Integraal Kindcentrum Scharn | 3.300 m2 bvo
Mosalira | Integraal Kindcentrum te Maastricht

ARCHITECTENZAAK heeft in najaar 2021 de architectenselectie gewonnen voor het Integrale Kindcentrum Scharn. IKC Scharn staat voor samenwerking met diverse kindpartners vanuit één pedagogisch plan en één aanpak voor elk kind, passend binnen het profiel van elke kindpartner.