Selecteer een pagina

De bouw van fase 1 van de ‘Live and Be’ studentencampus te Heerlen naar ontwerp van ARCHITECTENZAAK, vordert gestaag en wij tonen hierbij de eerste ingerichte modelwoningen.  
Fase 1 betreft de herontwikkeling van het voormalige beddenhuis van Frits Peutz door Glosec tot 141 studentenwoningen, beschikbaar in het nieuwe collegejaar september 2023. In deze fase worden ook de campusfaciliteiten opgeleverd zoals de gemeenschappelijke studielobby, fitnessruimte, bibliotheek en bioscooproom. Voor meer informatie bezoek de website Heerlen Live&Be . 

Impressie fase 1 herontwikkeling St. Josephziekenhuis tot studentencampus

Foto’s modelwoning

Impressie diverse faciliteiten

Momenteel ontwerpen wij de uitbreiding van het beddenhuis (fase 2) waarbij in totaal 209 studentenwoningen in een nieuwe vleugel worden toegevoegd. De Live and Be campus krijgt zo de beschikking over 350 zelfstandige studentenwoningen met diverse faciliteiten, parkeervoorzieningen en buitenruimten. Binnenkort presenteren wij het ontwerp voor deze nieuwe vleugel in cortenstaal naast de prachtige Béton Brut architectuur van Frits Peutz.